Integrale aanpak en maatwerk

Project 2000 is een betrouwbare, moderne en professionele interieurbouwer. Met ruim twintig jaar ervaring durven we wel te zeggen dat we alle facetten op het gebied van interieurbouw beheersen. Al sinds de oprichting van ons bedrijf richten wij ons op een fullservice-concept waarbij we onze klanten in al hun behoeftes op het gebied van interieur kunnen voorzien.  

Onze kracht zit hem in onze integrale aanpak. De werkwijze van Project 2000 is erop gericht om al aan het begin van het traject aan te schuiven en mee te denken. We verzorgen vanuit Project 2000 zowel het advies, design, projectmanagement en de bouw. Dit heeft als voordeel dat je maar met één partij te maken hebt, daardoor meer inzicht hebt in de status van het project én de doorlooptijd korter wordt. Voor alle projecten kunnen we leunen op een groot netwerk van samenwerkingspartners uit heel Europa. Volledig onafhankelijk bekijken we per project welke partijen het meest geschikt zijn om bijvoorbeeld verlichting, vloerafwerking, plafonds of binnenwanden te leveren. Het draait allemaal om maatwerk. 

In de afgelopen twintig jaar hebben we met ons bevlogen team met veel plezier de verbouwingen en interieurs voor diverse winkelketens, kantoren, hotels en de horeca mogen verzorgen. Ook standbouw is een belangrijk onderdeel van ons portfolio. We werken eveneens nauw samen met verschillende architecten en ontwerpbureaus. Project 2000 vertaalt jouw wensen en is de spil in het web tussen alle partijen in een project.

Hoewel we goed zijn in grote projecten, helpen we uiteraard ook particulieren met veel plezier om hun interieurwensen te realiseren.

Over de oprichters

De oprichters van Project 2000, Marcel en René, begonnen ruim twintig jaar geleden met hun bedrijf vanuit het idee de zaken anders aan te pakken dan ze tot dan toe in de (interieur)bouwwereld hadden gezien. Ze startten in Utrecht met Project 2000; een bedrijf waar kameraadschap, oog voor kwaliteit en vakmanschap en daadkracht vooropstaan. De kernwaarden die toen de basis vormden, zijn nu nog steeds van kracht.

Kwaliteit en duurzaamheid

Zoals onze klanten mogen verwachten, vinden we kwaliteit bij Project 2000 heel belangrijk. Niet meer dan normaal zelfs. Onder kwaliteit verstaan wij onder andere dat we altijd oog hebben voor detail, constant bezig zijn met innovaties en duurzaamheid nadrukkelijk integreren in onze werkwijze. Vluchtig denken en bouwen past niet bij ons; wij denken aan de lange termijn. Daar moet elk project op gebouwd zijn. 

Flexibiliteit en betrouwbaarheid

Bij Project 2000 vinden we de relaties met onze klanten heel belangrijk. We schakelen snel en hebben korte lijnen. Afspraken komen we na en we zijn goed bereikbaar. We gaan daarnaast transparant te werk en schakelen direct mee met (acuut) veranderende wensen en eisen van klanten. En is er een probleem? Dan gaan we net zo lang door tot het opgelost is.