Werkwijze

Professioneel, gedegen, efficiënt en transparant. Dat zijn zomaar een paar woorden die passen bij hoe wij de zaken graag aanpakken. En dat doen we ongeacht de grootte van de opdracht; van het maken van alleen een balie tot een complete winkel- of kantoorinrichting, we stellen alles in het werk om tot het gewenste eindresultaat te komen. We doorlopen daarbij de volgende stappen:

Inventariseren
De allereerste stap in het proces is om in kaart te brengen wie onze opdrachtgever is en wat de specifieke wensen zijn. We gaan daarin niet over één nacht ijs, maar zetten alles heel uitgebreid uiteen zodat we precies weten waar we met elkaar naar toe willen. 

Ontwerp
De tweede fase is het maken van een ontwerp. Hierin komen in een 3D-visual de ideeën, materialen en functionaliteiten samen waar we tot dan toe over gesproken hebben.

Planning
Onze projectmanagers nemen vanaf hier alle planning en organisatie uit handen. Ze zorgen voor een nauwgezet tijdsschema en sturen de juiste mensen aan. Zij zorgen dat alles op rolletjes verloopt!

Productie in werkplaats
In onze eigen, ruime werkplaats gaan we aan de slag met de productie van de benodigde onderdelen en meubels die nodig zijn voor het interieurproject.

Uitvoering
De kers op de taart als je het ons vraagt; de daadwerkelijke bouw van het interieur! Met veel precisie en toewijding zorgen onze medewerkers ervoor dat alles geplaatst wordt zoals in het definitieve ontwerp is bepaald.

Nazorg
Uiteraard blijven we ook na oplevering van het project met de klant in contact. We evalueren het proces en staan daarbij ook open voor eventuele verbeterpunten. En mochten er zich nog onverwachte problemen hebben voorgedaan, dan lossen we deze zo snel mogelijk op: 24/7.

Voor ons staat voorop dat jij als klant gedurende het proces en ook daarna tevreden bent met het werk dat we hebben gedaan. Daarom vinden we het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en snel te schakelen, zodat je niet op ons hoeft te wachten. Daarbij is geen vraag voor ons te gek.

alle projecten