Winkelinterieur

Voor winkels is het belangrijk om een unieke uitstraling te hebben. Zeker in een wereld die steeds sneller en digitaler wordt is het van belang om van een winkel een belevingswereld te maken. Een plek die de consument inspireert, die interactief is en die blijdschap uitlokt. Anderzijds moet ook de functionaliteit niet uit het oog verloren worden en zijn onder andere een indeling, looproute en functionele verlichting niet te onderschatten onderdelen van een winkelinrichting.

Project 2000 kan stap voor stap helpen bij de bouw of verbouwing van een winkel. We bedenken een winkelconcept en zorgen vervolgens ook voor de uitwerking, organisatie en realisatie. Of het nou gaat om het plaatselijke MKB, een shop-in-shop of grootwinkelbedrijf, we zorgen voor maatwerk in een zo kort mogelijke tijd. Een winkel wil je ten slotte zo snel mogelijk (her)openen.  

Doordat we veel in onze eigen werkplaats produceren en een groot netwerk hebben van samenwerkingspartners, hebben onze klanten een hele ruime keuze in vormgeving, kleuren en materialen. Hierin is alles mogelijk.